• (0) Artikler kr0.00

Den GRATIS Highland Titles Scottish Estate Manager-appen!

Gled deg over eiendommen din i det skotske høylandet samme hvor i verden du befinner deg!

Scottish Estate Manager App

Er du laird, lord eller lady av Glencoe eller Lochaber? Highland Titles har laget en app for deg! Alle Highland Titles-landeiere kan bruke den gratis appen vår, uavhengig av jordstykkets størrelse eller beliggenhet.

Gjør det enda morsommere å være laird ved å laste ned eiendomsadministrasjons-appen vår slik at du kan følge med på eiendommen din når som helst og hvor som helst.

Appen kan lastes ned ved å logge inn i app-butikken på telefonen din og søke etter “Highland Titles”.

googleplaybuttonappstorebutton


Funksjoner

Dashbord

dashboard

Dashbordet gir en rask oversikt i sanntid over det skotske jordstykket ditt, viser lokal tid og værforhold, samt avstanden mellom deg og høylandseiendommen din.

Plot Finder

lochaber-find-plot-with-frame

Plot Finder bruker interaktiv kart- og satellittnavigasjonsteknologi til å vise deg vei til jordstykket ditt. En flott assistent hvis du får mulighet til å besøke reservatet i virkeligheten eller hvis du bare vil sjekke hvor langt unna du er for moro skyld. Låser automatisk opp en besøksattest når du når frem til jordstykket.

Sjekk siste nytt

lochaber-my-news-with-frame

Vi vil ikke bli særlig overrasket hvis du tar et bilde eller to når du besøker Highland Titles Nature Reserve – de vakre omgivelsene fyller oss med ydmykhet hver eneste dag! Hvorfor ikke dele dem med venner og familie gjennom appen vår og sende et personlig postkort?

ID-kort

card

Bevis tittelen din med ID-kortet som er tilgjengelig direkte via appen. Det gir deg tilgang til en verden full av privilegier!

Og mye, mye mer!

  • Bygg et galleri med bilder fra besøk til det flotte jordstykket ditt
  • Lag et postkort fra jordstykket
  • Finn lokale arrangementer nær Highland Titles Nature Reserve.
  • Se videoer og få oppdateringer om hva som skjer i reservatets dyreverden.

Dine tilbakemeldinger

Vi ønsker at appen skal gjøre det enda morsommere å være lord eller lady hos Highland Titles, samme hvor du befinner deg. Vi ønsker at landeierne våre skal føle en ekte forbindelse til stedet, derfor er appen vår GRATIS og tilgjengelig til iOS og Android. Oppdateringer av appen vil gjøres kontinuerlig og basert på landeiernes tilbakemeldinger, så hvis det er noe du ønsker å se i appen som ikke allerede er der, er det bare å gi oss beskjed!

Begynn å bruke Highland Titles Scottish Estate Manager-appen nå for å gjøre det enda morsommere å være lord eller lady hos oss.

For å få tak i appen, gå til app-butikken din og søk etter “Highland Titles”, eller bruk lenkene nedenfor!

 

googleplaybuttonappstorebutton

For å logge inn i appen trenger du jordstykkenummeret ditt hos Highland Titles og de 6 første sifrene i Ordnance Survey (OS)-referansenummeret ditt. Du finner begge på salgsattesten i velkomstpakken din.

Hvis du ikke finner disse tingene, kan du kontakte [email protected], så skal vi gjøre hva vi kan for å hjelpe.

Du kan også se våre Spørsmål og svar for mer informasjon og hjelp.