*

Highland Titles-kosedyr

Vi tilbyr 3 stiler leketøy:

Teddybjørn

Denne bedårende søte og ekstremt myke bamsen er kledd i Highland titler tartan med sin helt egen strikkede genser, den perfekte lille skotske bamsen! Det er vårt mest populære plysjleketøy!

Våre plysjbamse fra Highland Titles, som er omtrent 10 centimeter høy, er kosete og myke og er et stort hit med våre yngre tomteeiere. Vil du ikke elske å lage denne lille bamsen til din nye beste venn?

Pinnsvin

Highland Titles pleier mange pinnsvin i Hedgehog Hospital og woodland Forever Home for permenant deaktive pinnsvin. Dette herlige plysj-pinnsvin-leketøyet er veldig sunt, utmerket detaljert og bemerkelsesverdig naturtro. Myk og kosete, dette er et unikt tilskudd til vårt Highland kosedyrssortiment.

Hans søte, elskende trekk og det vennlige ansiktet har blitt kjærlig utformet og kledd i Highland Titles tartan. Den perfekte gaven til våre yngre Highland Titles plotseiere eller de som har kjærlighet til pinnsvin!

 

Rødt ekorn

Visste du at det gjenstår mindre enn 120 000 røde ekorn i Skottland? Dette gjør dem ekstremt viktige for oss på Highland Titles, spesielt etter den nylige observasjonen av en på naturreservatet!

Dette bedårende søte og ekstremt myke røde ekornet er kledd i Highland titler tartan. Når den myke pelsen og det herlig uttrykksfulle ansiktet står omtrent 7 centimeter høyt, vil han gjøre en hit med både store og små. Vi vil foreslå å navngi din plysj ekorn Nutsie eller noe lignende!

Velg Plysjleketøyene på neste side

Price: kr313.00

Qty

Tilbake til butikken