Mountain View Nature Reserve

Highland Titles’ andre reservat, gjort mulig takket være deres vedvarende støtte

I 2014 åpnet Highland Titles reservatet Mountain View, med blant annet Bumblebee Haven og storslått utsikt over Loch Loyne. Denne innsjøen er kjent blant fiskere som et av de beste gjeddevannene i høylandet, og våre lairds kan benytte seg av muligheten til å utforske området og fiske i vannet når de er på besøk. Lairds, lords og ladies som har kjøpt jordstykker i dette området (alt større enn 1 kvadratfot er i Mountain View) kan kalle seg laird, lord eller lady av Lochaber, navnet på området Mountain View ligger i. Alle som har kjøpt et suvenirjordstykke fra Highland Titles som er større enn 1 kvadratfot, får et jordstykke på 1 kvadratfot i Glencoe Wood. Dermed blir du også laird, lord eller lady av Glencoe.


Besøk Mountain View Nature Reserve

Mountain View Nature Reserve er lagt til rette for besøk på egenhånd, med mange turstier å utforske. Selv om vi oppfordrer til besøk i begge reservater, ber vi alle besøkende merke seg at besøkssenteret vårt ligger ved Glencoe Wood. Det er derfor ingen “Meet and Greet”-tjeneste tilgjengelig for dem som besøker Mountain View.

Mountain View Nature Reserve er også hjem for mange arter som vi ønsker å la være i fred idet de finner seg til rette i sitt nye hjem, så vi ber dere derfor holde god avstand til de dyrene dere eventuelt ser når dere besøker reservatet. Både Bumblebee Haven og området gitt til Wildcat Haven ligger i Mountain View-reservatet.

Når det er sagt, er området lett tilgjengelig og et flott sted å tilbringe en dag med fot- og fisketurer, og vi oppfordrer alle å besøke jordstykkene sine i dette området.

 • 1 time fra Inverness
 • 50 minutter fra Fort William
 • 3,5 time fra Edinburgh

Mountain View Nature Reserve


Mountain View by the loch

Aktiviteter i området

 • Finn og besøk jordstykket ditt
 • La humla suse med de minst 6 artene som holder til på reservatet
 • Dra på piknik og prøv fiskelykken i Loch Loyne
 • Bo i Lochaber eller Fort William – og se hva Outdoor Capital of the UK har å by på
 • Kjør til landsbyen Fort Augustus, ved verdensberømte Loch Ness. Her kan dere dra på båttur og kanskje få et glimt av mystiske Nessie!

Finn reservatet

Mountain View Nature Reserve
Et kort stykke fra A87 ved bredden av Loch Loyne
Invergarry, Highlands
PH35 4HR


Transport

Med bil

Mountain View ligger ca. 10 miles/16 km fra Invergarry. Kjøreturen til reservatet tar ca. 10–15 minutter. Vi anbefaler denne reisemetoden til reservatet, fordi kollektivtransporttilbudet er mindre utbygd i denne delen av høylandet.

Med tog

Nærmeste jernbanestasjoner er i Spean Bridge (ca. 16 miles/26 km fra Invergarry) og Inverness (ca. 41 miles/66 km unna). Vi anbefaler ikke denne reisemetoden til Lochaber.

Med buss

Det går busser fra Edinburgh, Glasgow og Inverness som stopper i Invergarry. Se ruteider på Citylink. Det må imidlertid organiseres videre transport til reservatet.

Flyplasser i nærheten

 • Glasgow (3 timer)
 • Edinburgh (3 timer og 25 minutter)
 • Inverness (1 time og 25 minutter)