Highland Titles personvernregler

Dette nettstedet drives av Dot Com Ltd, som handler som Highland Titles. Dot Com Limited er et selskap registrert i Alderney, nummer 1936. Alt konserveringsarbeid utføres av Highland Titles Limited, som eies av The Highland Titles Charitable Trust for Scotland, en veldedighetsorganisasjon registrert i Guernsey nummer CH444.

Dot Com Limited (Highland Titles, “vi” eller “oss”) tar personvernet ditt på alvor. Vennligst les følgende personvernregler, som dekker detaljert informasjonen vi samler inn fra deg, hvordan vi bruker den for å forbedre opplevelsen din og hvordan vi holder denne informasjonen sikker.

Denne personvernpolitikken gjelder nettsteder og underdomener (highlandtitles.com, highlandtitles.fr, highlandtitles.de, highlandtitles.cn, highlandtitles.pt, highlandtitles.it, highlandtitles.es og highlandtitles.dk) som administreres av Dot Com Ltd.
Denne policyen gjelder ikke for praksis fra selskaper som vi ikke eier eller kontrollerer, eller for personer som Dot Com Ltd ikke bruker eller forvalter.
Det er mange lenker på sidene på nettstedene vi administrerer, og som vil ta deg til andre nettsteder. sørg for at du leser personvernreglene på andre nettsteder som kan be om personlig identifiserbar informasjon før du registrerer deg hos dem.

1. Hvilken informasjon samler vi inn?

Vi samler inn minst mulig personlig identifiserbar informasjon den muligens kan for å tilby en god service til kundene. Dataene som samles inn kan spores tilbake til fire scenarier:

Jeg. Personlig konto
Når du registrerer deg med Highland Titles, samler vi inn fornavn, etternavn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Andre data som holdes via kontoen din inkluderer også kjøpshistorikk, informasjon om informasjon og inntekter.
Ingen av våre kunders data blir offentliggjort, med det eneste unntak av et opt-in register over suvenir tomter, der vi – på forespørsel fra våre kunder – publiserer deres valgte navn og tomtenummer i resultatene av Highland Titles Land Register . Dette finner du på https://www.highlandtitles.com/find_plots/

Du får også muligheten til å få tilgang til eller registrere deg for en konto ved bruk av tredjeparter, for eksempel din Facebook- eller Google-konto. Ved å autorisere oss til å få kontakt med disse tredjepartene, autoriserer du oss til å få tilgang til og lagre navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og annen informasjon som tredjepartene gjør tilgjengelig for oss, og til å bruke og avsløre disse dataene i i samsvar med denne policyen.

ii. Informasjonskapsler og sporingsteknologier
Denne typen informasjon samles automatisk når en bruker besøker noen av nettstedene våre ved bruk av informasjonskapsler, beacons, tags og manus. Dataene som er hentet inkluderer IP-adresse, nettlesertype, forespurte sider, henvisnings- / exit-sider og URL-er, antall klikk, destinasjonssider og andre data av denne art. Vi kobler ikke disse automatisk innsamlede dataene til personlig identifiserbar informasjon.

iii. e-post
Bortsett fra fornavn, etternavn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og kjøpshistorikk, fører vi også når vi kommuniserer med deg via e-post, oversikt over interaksjonene dine med e-posten, inkludert om du har åpnet den og hvilke lenker har blitt klikket.

iv. Integrerte tjenester
Vi belønner deg og vennene dine når du henviser til produktet vårt. For å gjøre det bruker vi en henvisningsplattform som vi lagrer din e-postadresse sammen med navn og e-postadresser til enhver venn du har henvist til Highland Titles.

2. Hvordan bruker vi informasjonen din?

Kort sagt, vi bruker informasjonen din til å tilpasse og forbedre kundeopplevelsen din. Vi bruker informasjonen samlet på en rekke måter, inkludert:

Jeg. Forbedre opplevelsen
Vi bruker dataene dine for å gi deg produkter og tjenester du har bedt om fra oss eller har uttrykt interesse for, samt utføre profilering og markedsundersøkelser. Disse dataene brukes til å forbedre tilbudene våre og hjelpe oss med å forstå og respektere dine preferanser bedre. Dessuten kan disse dataene også brukes til å administrere eventuelle konkurranser eller tilbud du inngår i.

ii. kommunikasjon
Vi bruker dataene dine for å kunne kommunisere med deg nye produkter, reservere oppdateringer, samfunnsnyheter og sporadiske tilbud. Bruken av personopplysninger sikrer at ikke bare vi kan tilpasse meldingene våre, men også skreddersy dem for å gjenspeile dine interesser og preferanser.

Iii. Analytics
Vi bruker Google Analytics for å måle og spore reisen din gjennom nettsted (er). Dette brukes til å forstå hvordan besøkende bruker plattformene våre, og til slutt for å hjelpe oss med å levere bedre en bedre opplevelse, mer relevant innhold og mer tilpasset kommunikasjon.
Highland Titles har også integrert Google Play med Google Analytics, slik at vi kan se appspesifikk informasjon for brukere av Android-apper. Informasjonen som samles inn er anonym og ikke personlig identifiserbar.
Vær oppmerksom på at Google opererer uavhengig av oss og har sin egen personvernpolicy, som vi anbefaler at du går gjennom her.

Vær oppmerksom på at informasjonen din bare vil bli delt med organisasjoner som hjelper oss å levere og forbedre opplevelsen, disse inkluderer Highland Titles Limited, Mailchimp, Referral Candy, Attacat og Strut. Vi vil ikke dele informasjonen din til markedsføringsformål utenfor disse organisasjonene.

3. Hvordan deler vi informasjonen din?

Vi vil ikke selge, dele eller leie ut data til noen; vi er eneeier av informasjonen samlet på dette nettstedet.
Vi kan sende personlig identifiserbar informasjon om deg til andre selskaper eller enkeltpersoner når:
Jeg. Vi må dele informasjonen for å tilby en tjeneste du har bedt om
ii. Vi må sende informasjonen til medlemsbedrifter som jobber på våre vegne for å tilby en tjeneste til deg (med mindre vi forteller deg annerledes, disse selskapene har ikke rett til å bruke den personlig identifiserbare informasjonen vi gir dem utover det som er nødvendig for å hjelpe oss)
iii. I det usannsynlige tilfelle at du må svare på rettslige stevninger, rettskjennelse eller andre juridiske prosesser

4. Hvordan kan du velge bort kommersiell kommunikasjon?

Det er ingen forhåndsmerkede bokser på nettstedet vårt, og hvor det er praktisk mulig, bruker vi en dobbel opt-in-prosess for å sikre at vi riktig har fått ditt samtykke til å lagre og bruke den personlige informasjonen vi samler inn.
Våre kunder og brukere av nettstedet vårt får muligheten til å velge bort å få informasjon sendt til dem ved registrering. Hvis du senere ønsker å endre dette alternativet, kan du kontakte oss for å be om at navnet ditt blir fjernet fra kontaktlisten vår. Vi inkluderer også en bortmeldings- eller avmeldingslenke nederst på hver e-post vi noen gang sender deg.

5. Hva er dine rettigheter angående data?

Som privatperson har du rett til: å bli informert om vår bruk av dataene dine; få tilgang til dine personlige data; rette opp dataene dine hvis de er unøyaktige eller ufullstendige; be om sletting av dine personlige data; begrense behandlingen av dine personlige data; skaffe og gjenbruke personopplysningene dine til dine egne formål; og mot å innvende mot behandling av dine personopplysninger, inkludert for direkte markedsføring eller forskningsformål.
Hvis du ønsker å utøve noen av de ovennevnte rettighetene, kan du kontakte oss med din forespørsel.

6. Endringer i denne personvernregelen

Vi kan endre denne policyen fra tid til annen for å ta hensyn til utviklingen på nettstedet og endringer i informasjonen som er samlet inn. Hvis vi gjør vesentlige endringer i måten vi bruker din personlige informasjon på, vil vi varsle deg ved å legge ut en fremtredende kunngjøring på sidene våre.
Hvis du har spørsmål angående fangst, lagring og bruk av personlig informasjon av Dot Com Ltd, kan du kontakte oss med spørsmålet ditt.